Aedes Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

Menu

curs

ANDROID

CURS ANDROID – APPS PER A DISPOSITIUS MÒBILS

TIPUS DE FORMACIÓ: formació presencial i formació a mida in company.

Per la formació in company, envieu  un correu electrònic a  info@aedesvic.com, i us prepararem un pressupost ajustat a les vostres necessitats.


LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les nostres instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona. Descompte especial pels nostres alumnes de Vic i matrícula gratuïta. Descomptes no acumulables.

 

 • Opció de pagament fraccionat
 • Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
 • En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
 • Consulta els descomptes especials.

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat INSCRIPCIÓ

________________________________________________________________________________________________________________

El curs de Android de Aedes Vic , va adreçat a totes aquelles persones que tinguin coneixements en programació orientada a objectes, i volen introduir-se en Android i mòbil. També està adreçat a tota aquella gent que vol ampliar els seus coneixements, tenint en compte que Android és una matèria amb un futur laboral excel·lent.
*No és possible realitzar el curs de Android sense previs coneixements de Java.

OBJECTIUS CURS ANDROID

 • Adquirir coneixements necessaris de Android per a la preparació tècnica per a desenvolupar aplicacions Android per a dispositius mòbils i multimèdia.
 • Obtindre competències en diferents components i llibreries bàsiques.
 • Aprendre a desenvolupar aplicacions Java per a dispositius que comptin amb aquest sistema operatiu.

En l’actualitat, aquest curs de Android és un curs que pot tenir una bona sortida professional, ja que el terreny dels dispositius mòbils i multimèdia està en constant creixement.

TEMARI CURS ANDROID

 1. Introducció a Android: 1.1.   és Android?; 1.2.  Obtenció de les diverses eines; 1.3. Creació de la teva primera aplicació
 2. Activitats: 2.1. Flux de funcionament d’una aplicació d’Android; 2.2.  Composició d’una activitat; 2.3.  Aplicant Temes i Estils a una Aplicació; 2.4. Crides a altres activitats a través de Intent; 2.5.  Obtenint resultats d’un Intent; 2.6.  Transferència de dades utilitzant; 2.7. objectes Intent
 3. Fragments: 3.1.  Què són els fragments; 3.2. Afegir fragments de manera dinàmica; 3.3. Cicle de vida d’un fragment; 3.4. Interaccions entre fragments.
 4. Intents: 4.1. Crides a aplicacions instalades; 4.2. utilitzant intents; 4.3.  Estructura del objecte Intent; 4.4. Usant Intent Filters; 4.5.  Afegint categories
 5. La interficie d’Android:   5.1.  Entenent els components de la pantalla; 5.2. Views i ViewGroups; 5.3. LinearLayout i AbsoluteLayout; 5.4. TableLayout i RelativeLayout; 5.5.  FrameLayout i ScrollView; 5.6. Adaptant-se a la orientació de pantalla; 5.7. Utilitzant la Action Bar; 5.8. Afegint icones a la Action Bar i personalització; 5.9. Notificacions de la UI.
 6. Disseny utilitzant views:  6.1.  Vistes bàsiques; 6.2. Vistes avançades; 6.3. ProgressBar i AutoCompleteTextView; 6.4. TimePicker View i DatePicker View.
 7. Imatges i menus amb Views: 7.1. Usant image Views per a mostrar Imatges; 7.2.  Usant Menus amb Vistes; 7.3. Vistes addicionals
 8. Persistencia de dades:  8.1. Desant i Carregant preferències d’usuari; 8.2.b. Dades persistent a fitxers; 8.3. Creant i usant bases de dades

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ