Aedes Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

Menu

curs

solidworks-avancat-580x261

CURS DE SOLIDWORKS AVANÇAT

TIPUS DE FORMACIÓ: formació presencial i formació a mida in company.

Per la formació in company, envieu  un correu electrònic a  info@aedesvic.com, i us prepararem un pressupost ajustat a les vostres necessitats.


LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les nostres instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona. Descompte especial pels nostres alumnes de Vic i matrícula gratuïta. Descomptes no acumulables.

 

  • Opció de pagament fraccionat
  • Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
  • En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
  • Consulta els descomptes especials.

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat INSCRIPCIÓ

_________________________________________________________________________________________________________________

El curs de solidworks avançat d’Aedes Vic va adreçat a totes aquelles persones que per motius laborals, o formatius, necessiten adquirir els coneixements avançats del programa. El curs de Solidworks avançat està especialment dissenyat per a arquitectes, topògrafs, enginyers, delineants i altres professionals del sector.

 

OBJECTIUS:

L’objectiu del curs de solidworks avançat, és ampliar els conceptes del programa així com el modelatge mecànic de peces en 3D mitjançant les ordres de superfície, xapa, assemblatges i preparació de plànols.

 

TEMARI CURS DE SOLIDWORKS AVANÇAT:

1. Barra d’eines de superfícies (permet crear superfícies a partir de croquis tancats o oberts):   1.1.   Eines d’extruir superfície, revolució de superfície, escombrar superfície, omplir superfície, equidistància de superfície, eliminar cares, cosir superfícies, allargar superfície, eliminar tall.

2. Barra d’eines de corbes (funciona com a complement de les altres barres d’eines, les seves eines creen corbes i particions, però no generen superfícies ni croquis, però serveixen com a referència o com a perfil): 2.1. Eines de línia de partició, projecció de corbes…

3. Assemblatges:  3.1.  Creació d’un nou assemblatge;  3.2.  Posició de la primera peça;  3.3.  Agregar components a l’assemblatge;  3.4.  Relacions entre components;  3.5.  Eines de moure i girar components

4. Photoworks (renderitzar peces):  4.1.  Eines de photoworks studio, renderitzar, material, escena, opcions de renderitzat…

5. Preparació de plànols i impressió.

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

 

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ