Aedes Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

Menu

curs

visual

CURS DE VISUAL NET AVANÇAT

TIPUS DE FORMACIÓ: formació presencial i formació a mida in company.

Per la formació in company, envieu  un correu electrònic a  info@aedesvic.com, i us prepararem un pressupost ajustat a les vostres necessitats.


LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les nostres instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona. Descompte especial pels nostres alumnes de Vic i matrícula gratuïta. Descomptes no acumulables.

 

 • Opció de pagament fraccionat
 • Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
 • En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
 • Consulta els descomptes especials.

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat INSCRIPCIÓ

_________________________________________________________________________________________________________________

Aquest curs de Visual net avançat a Aedes Vic està adreçat a programadors que ja tinguin coneixements previs en programació amb Visual.net.

Per tots aquells que vulguin adquirir aquests coneixements, i no tinguin un coneixement previ, primer necessitaran fer el curs de Visual net Inicial i Visual net Intermedi

 

OBJECTIUS  CURS DE VISUAL NET AVANÇAT

Amb aquest curs de Visual net avançat a Aedes Vic l’alumne aprendrà de forma avançada a programar amb Visual.net. Aprendrà a crear i gestionar aplicacions connectades amb bases de dades, des de bases de dades Acces fins a servidors tipus mysql.

Aquest curs aporta uns coneixements avançats en programació en Visual.net, per tant, és un curs que té com a objectiu especialitzar a alumnes que ja tinguin un previ coneixement, un nivell mig en visual.net i que desitgin obtenir un nivell avançat.

 

TEMARI CURS DE VISUAL NET AVANÇAT:

 1. ADO.Net: primers passos.
 2. ADO.Net a través del codi.
 3. Tipus de Base de dades relacionals.
 4. Introducció al SQL.
 5. Connexions genèriques.
 6. ODBC.
 7. Generació d’informes (Crystal Reports)
 8. Crystal Reports 2
 9. Instalador d’aplicacions.

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

 

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ