Aedes Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

Menu

El compromís Aedes Vic

cursos de formació a girona, aedes girona

El compromís Aedes és un compromís basat en l’adaptació dels nostres cursos a les necessitats reals del mercat.
Sobretot però, el compromís Aedes Vic és un compromís amb tots i cadascun dels nostres alumnes. Ens assegurem una formació de qualitat i un tracte humà immillorable i de proximitat.

 
Gràcies a una bona comunicació bidireccional entre l’alumne i els nostres formadors, podem aconseguir millorar, dia darrera dia, les nostres formacions. Facilitant, d’aquesta forma, l’assimilació dels continguts de cadascun dels nostres cursos. L’opinió dels nostres alumnes ens importa i molt, és per això que contínuament escoltem tots els seus suggeriments, per poder-nos adaptar al màxim a les seves necessitats.

 
Fa més de 8 anys que a Aedes Girona treballem de forma conjunta amb els nostres alumnes i a Aedes Vic ja en fa 2 anys. Així doncs, en l’evolució d’aquest període, hem inclòs molts cursos nous i també formacions personalitzades. Molts dels nostres alumnes han creat també un compromís amb Aedes Vic, gràcies a la formació de qualitat que oferim.

El compromís Aedes esdevé de la capacitat comunicativa entre els alumnes i els tutors, la qual ha facilitat la qualitat de tots els nostres cursos.

 
El compromís Aedes també té en compte la fidelització de clients. D’aquesta forma, a Aedes Vic, oferim certs avantatges, tals com descomptes per a tots els alumnes que ja han realitzat alguna formació anteriorment a Aedes Girona. D’aquesta forma obtenim un vincle amb el client, al qual li oferim de forma totalment gratuïta, assessorament en la formació que vol realitzar, segons les seves necessitats.