Aedes Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

Menu

curs

instagram

MINI CURS INSTAGRAM

TIPUS DE FORMACIÓ: formació presencial i formació a mida in company.

Per la formació in company, envieu  un correu electrònic a  info@aedesvic.com, i us prepararem un pressupost ajustat a les vostres necessitats.

LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les nostres instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona. Descompte especial pels nostres alumnes de Vic.

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat INSCRIPCIÓ

__________________________________________________________________________________________________________________

OBJECTIUS:  L’objectiu del mini curs Instagram és aprendre  a gestionar de manera correcta  la teva compte Instagram per tal de fidelitzar els teus client  creant noves oportunitats de promocionar-te .

 TEMARI MINI CURS INSTAGRAM:

  1.   ¿Què és Instagram?: 1.1. Importància de la fotografia i la immediatesa a les xarxes socials; 1.2. Missatgeria privada i directa, vídeos a Instagram, aplicacions d’Instagram per millorar-ne l’ús (hyperlapse, boomerang i layout).
  2.  Instagram com eina de publicitat i comunicació: 2.1. Importància de la imatge en la comunicació; 2.2. Exemple de casos d’èxit a Instagram; 2.3. Adaptar la nostra comunicació a Instagram; 2.4. Triar el nom d’usuari, hashtag, perfil adequats; 2.5. Quan compartir un vídeo?; 2.6. Concursos a Instagram.
  3.  Aplicacions per treure el màxim rendiment a Instagram

 

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ

Reply

*