Aedes Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

Menu

PACK FORMATIU ESPECIAL SECTOR HOSTALERIA

PACK FORMATIU ESPECIAL SECTOR HOSTALERIA

El pack formatiu especial sector hostaleria és un paquet formatiu format per diferents eines que són de gran utilitat per a les empreses del sector. Van des de la comunicació amb el client, a la imatge corporativa de l’empresa, passant per la gestió de la web i les xarxes socials, les més utilitzades pels usuaris en l’actualitat.

Ens desplacem a les instal·lacions del client per formar el personal que treballa a l’empresa, amb el que s’adquireix una formació personalitzada i adaptada a les particularitats de cada client, aportant valor de coneixement a l’empresa, fomentant-ne l’autonomia i evitant la dependència de terceres empreses externes.

Tots els cursos que oferim a Aedes Vic són bonificables, ja que som entitat gestoria de formació bonificada a través de Fundació Tripartita.
Aedes us ofereix la gestió de la formació bonificada sense cap cost addicional.

 

CÀPSULA FORMATIVA: MAILCHIMP

Durada: 4 hores
Utilitat pràctica: comunicació amb clients de l’hotel a través d’e-mail marketing
 
L’objectiu de la càpsula de Mailchimp és aprendre a configurar i enviar els vostres propis newsletters i aprendre a fer campanyes d’email marketing. També aprendre a crear les llistes corresponents, les diferents plantilles i dissenys per al mailing i aprendre a analitzar el retorn dels enviaments.

 

CÀPSULA FORMATIVA: WORDPRESS

Durada: 4 hores
Utilitat pràctica: gestió de la pàgina web de l’hotel

 
En aquesta càpsula de WordPress, l’alumne adquirirà els coneixements necessaris del CMS (gestor de continguts) WordPress. Amb aquest gestor l’alumne serà capaç de gestionar correctament la seva web, canvis d’imatges, textos, vídeos, etc…
 

CÀPSULA FORMATIVA: XARXES SOCIALS

Durada: 4 hores
Utilitat pràctica: gestió de les xarxes socials de l’hotel

 
En aquesta càpsula de màrqueting digital, l’alumne adquirirà els coneixements sobre les diferents eines de comunicació digital actuals i podrà determinar quina és la més adient per als seus objectius.

 

CÀPSULA FORMATIVA: DISSENY

Durada: 8 hores
Programa: Photoshop
 
Utilitat pràctica: retoc d’imatges per utilitzar a la web, catàlegs, flyers, …

L’objectiu de la càpsula és arendre a retocar les vostres imatges, creant màscares i aplicant diferents efectes i filtres amb Adobe Photoshop per tal de crear un look diferent de les imatges. També aprendre a crear alguns efectes actuals com l’efecte vintage, jugar amb la gama de blancs i negres…

 
Programa: Illustrator
 
Utilitat pràctica: modificació de logos, creació de tríptics, cartells, etc…

En aquesta càpsula d’Illustrator coneixerà les possibilitats del programa, passant per la creació d’imatges corporatives, pàgines web i imatges vectorials en general.

 

CÀPSULA FORMATIVA: VÍDEO

Durdada: 4 hores
Utilitat pràctica: edició dels vídeos de l’hotel

 
En aquesta càpsula formativa d’edició de vídeo s’aprendrà a editar vídeos amb un programa professional d’edició de vídeo, Adobe Premiere. Aprendrà a capturar, editar i muntar vídeos per penjar-los online o grabar-los en DVD.

 
Contacta’ns per més informació