Aedes Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

Menu

Per què estudiar a Aedes Vic?

A continuació volem donar-vos diferent motius del per què fer cursos a Aedes Vic.

Descomptes Aedes Vic

Carnet Jove
Presentant el teu Carnet Jove tens un 10% de descompte en qualsevol dels nostres cursos.

Desocupats
Per als desocupats, persones que estiguin en situació d’atur, oferim matrícula gratuïta en tots els nostres cursos i fraccionament del pagament del curs.

Estudiants
Si ets estudiant tens matrícula gratuïta en tots els nostres cursos.

 

Fraccionament del pagament

A Aedes Vic entenem la situació econòmica actual i, és per això, que intentem aportar el màxim de facilitats de pagament als nostres alumnes. D’aquesta forma, el que fem és fraccionar el pagament dels nostres cursos segons la durada del curs, a una quota per mes. Per exemple, si el curs té una durada total de 4 mesos, fraccionem el curs en 4 quotes.

 

Grups reduïts

Els nostres grups de classes són grups reduïts. Així doncs, com a màxim fem grups de 8 alumnes. D’aquesta forma ens assegurem que el ritme de classé és molt més fluït i també personalitzat. A Aedes Vic, creiem en la formació personalitzada i en un bon tracte humà, el fet d’oferir grups reduïts, ens permet oferir formació de qualitat.

 

Adaptació d’horaris

A Aedes Vic som conscients de que tothom té una disponibilitat horària diferent tenint en compte la seva situació personal. Així doncs, intentem adaptar en la mesura del possible els horaris dels cursos, perquè els alumnes interessats puguin fer el curs desitjat.

 

Recuperacions

Seguint els nostres valors, com poden ser la proximitat i el tracte personalitzat, des d’Aedes sabem que tots els nostres alumnes són persones i que, per tant, un alumne pot posar-se malalt o tenir un imprevist puntual, és per això que des d’Aedes Vic, si un dia puntual no pots assistir a classe per algun motiu justificat, et fem la recuperació de la matèria impartida durant la classe a la qual no has pogut assistir per tal de que no perdis cap coneixement.

 

Gestió gratuïta de la formació bonificada

Si vols realitzar un curs mitjançant el sistema de bonificació, el qual expliquem més extensament en la secció dedicada a la formació bonificada, nosaltres et fem la gestió de la bonificació de forma 100% gratuïta.

 

Classes particulars

Des d’Aedes Vic som conscients que no tothom està còmode en grups o que té necessitats específiques i que per tant, el que necessita no és fer un curs sencer, sinó fer classes particulars.

 

Cursos a la carta

Des d’Aedes Vic, oferim també la possibilitat de fer cursos a mida. Aquest sistema el que proposa és que si sou un grup de mínim 4 persones i voleu realitzar una formació específica, obrim un curs personalitzat i adaptat a les vostres necessitats.

Aquests són alguns dels motius pels quals creiem que és interessant formar-vos amb nosaltres. En tot cas, volem destacar també el nostre valor de proximitat i de bon tracte personal amb els nostres alumnes, ja que per nosaltres els alumnes són la part més important a d’Aedes.