Aedes Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

aedes vic: 93 886 40 20 - Assemblea de Catalunya, 2 LOCAL F 08500 Vic

Menu

Aedes Vic – Sobre nosaltres

cursos de formació a girona, aedes girona
A aedes Vic impartim cursos relacionats amb la informàtica i les noves tecnologies. Ens especialitzem en disseny gràfic i tècnic, web, programació, videojocs, multimèdia, comunicació, mac i ofimàtica. Més de 7 anys d’experiència ens avalen com a formadors en tots aquests àmbits. A més, segons la demanda actual del mercat, ens hem especialitzat en 3 noves branques: gestió empresarial, gestió comercial i recursos humans.
 
Des dels nostres inicis, a Aedes Vic hem apostat per un tipus de formació molt personalitzada i sobretot per un tracte molt humà.
 
Oferim formació tant per alumnes individuals, com per a empreses. També impartim formació a la carta, que consisteix, en que un grup, de mínim 4 persones, vulgui fer una formació específica, fem la formació adaptada a les seves necessitats segons les seves indicacions.
 

Filosofia Aedes Vic

Des d’un principi, a Aedes Vic hem cregut i ens hem basat sempre en la filosofia Aedes. La filosofia Aedes sorgeix de les necessitats reals dels alumnes i també de la consciència de saber que per poder oferir els nostres cursos, hem de tenir en compte la millor metodologia per fer-ho i també, la qualitat i la proximitat, com a valors destacats.
 
La nostra filosofia és la d’impartir cursos en grups reduïts (màxim de 7-8 alumnes per classe). D’aquesta manera, assegurem l’èxit de les nostres formacions i podem oferir cursos molt personalitzats i amb un tracte molt pròxim. Aquest sistema facilita la comunicació entre ambdues parts.
 
També cal destacar que els nostres cursos són cursos totalment pràctics. En qualsevol de les nostres formacions, la matèria a impartir i la metodologia utilitzada estan pensades per a l’adaptació de l’alumne al sistema real de treball. D’aquesta forma, l’alumne en finalitzar el curs serà capaç d’aplicar els coneixements assolits en un entorn de treball real.
 
Volem destacar que la filosofia Aedes Vic implica sobretot, un tracte molt humà intentant sempre empatitzar al màxim amb els nostres alumnes. Això crea, a part d’una atenció personalitzada, un bon tracte personal. Sabem que els nostres alumnes, són humans, així que també donem el màxim de facilitats, per si un dia puntual, l’alumne no pot assistir a classe, li recuperem la sessió per tal que no perdi els coneixements adquirits en la sessió a la qual no ha pogut assistir.
 

El nostre equip

El nostre equip està format per professionals que tenen una àmplia experiència en la matèria que imparteixen. D’aquesta forma no només ens assegurem la qualitat dels nostres cursos, sinó que a més a més, tenim la certesa que la conducció d’aquests cursos estarà liderada per professionals, que tenen experiència prèvia com a formadors.
 
Tenim un grup de professors consolidat que, any darrera any, s’actualitzen en els seus àmbits per poder oferir d’aquesta forma, cursos 100% actualitzats, i ampliar la nostra oferta de cursos, segons les necessitats reals del mercat.

Veniu a veure’ns!